Changes

Hej allihopa!
Kan ju börja igen med att säga "okej, det där med att blogga dagligen var svårt". Men ärligt, mina dagar har inte varit de roligaste och helt ärligt rätt trista = trista inlägg. Tills i fredags.
I fredags bestämde jag att de va slut på onyttigt och ohälsosamt liv. Det var dags att leva så som jag vill egentligen och på köpet kanske få på mig mina gamla jeans. För att göra en lång historia kort, börja äta nyttigt, oftare, bättre och träna rolig träning mer.
Så, i fredags gick jag ut och gick kl 6.30, endast 30 minuter, i rask takt. Kändes bra men var fortfarande trött hela dagen. Alexander kom över och vi prata om livet och gjorde hemagjord sushi när Jennifer kom hem. Alle gick vid 24 tiden.
I lördags väcktes jag av Adam som kom kl. 8.30! Oväntat men ändå härligt. Åkte till hästen runt 16-17 och hemma 19-20. Hemma senare gjorde jag massor av roliga övningar, sen duschen och mys.
Söndags bestod av utsläpp av hästar, mys med Adam och sen gå 40 min när han åkte hem.
Igår, måndag, skulle jag egentligen gå på morgonen men var så himla trött så sov istället. På kvällen blev de stallet. Red Greta ett tag, gick inge bra så skickade upp Jennifer på henne och så fick jag hoppa lite med Mirramiss. Efter de, runt 21/22-tiden när vi kommit hem drog jag ut och gick 1 h samt gjorde 10x50 jumping jack's, känns idag efter 500 stycken.
Idag gällde de uppstigning 6.20 för att gå i 1 h. Sen blev de duschen och fixa frukost. Gjorde mango/banan smoothie till mamma och Jennifer och kokt ägg och varmt citronvatten till mig.
Känner mig piggare och har mer energi redan. Godissuget är borta och jag är så himla nöjd.
Tänkte inte att de skulle bli en hälso-tränings blogg men nu har jag äntligen något att skriva om, kost och träning. Så jag hoppas ni kommer trivas med att följa mig genom detta.

Hörs senare, kram!


Ps. Gamla bilder!

Liknande inlägg

MATILDA:

Vad härligt :) Jag gillar att läsa om träning och kost!

Svar: Vad roligt att höra! :) hoppas din dag varit bra? Kram :)
Therese Johansson

Kommentera inlägget här: