Even the best fall down sometimes

Hej hjärtan!
Kan ju börja med att säga att ja, jag vet att uppdateringen har varit skitkass sedan i tisdags. Ingenting nämnvärt har hänt i veckan och jag fick ångest av tanken på att fylla bloggen med "idag har jag gjort detta"-inlägg och skicka mina inlägg som betyder något om skönhetsidealen och tiggeriet längre ned på sidan.
Jag har märkt baserat på gamla och nya inlägg att jag skriver som bäst när jag är förbannad och kokar med åsikter, ledsen och mår lite dåligt eller känner att jag vill peppa andra. Mina "idag har jag gjort detta"-inlägg blir så enformiga ibland.
Jag känner bara att jag inte alltid kan skriva bra inlägg om vad jag gjort om dagarna. Jag vill skriva saker som betyder något för mig och för andra. Skriva om viktiga saker. Självklart vill jag även berätta för er när något roligt händer, men när det inte gör de då? Ja, om blogghumöret inte finns på en ointressant vardag med trista dagar och ännu tristare väder så blir det ibland såhär.
MEN är så otroligt tacksam. Startade bloggen för 12 dagar sen och på någon dag så låg jag uppe i 30 unika besökare, vilket är mer än jag någonsin haft på en blogg. Statistiken sjönk ju förståeligt i veckan men några stannade kvar och kommenterade, vilket betyder så sjukt mycket!
Kan inte ge en bättre förklaring till mitt lilla avbrott. Men är tillbaks nu. Sitter på bussen och när jag kommer hem så ska jag skriva lite, det kliar i åsiktfingrarna!

Vad vill ni ha mer av? Här och nu inlägg, åsiktsinlägg, tips? Ni är bäst, puss!

Liknande inlägg

Erika:

Man kan inte alltid ha tid :)

sv. Ja, de finns på H&M!

Svar: Precis :)
Men åh, ska verkligen beställa lite! :)
Therese Johansson

sätilaryttaren:

sv; tack för tipset jag ska kolla in din blogg :)

Amanda♥:

Åh så härlig bild!

Svar: Tack! :)
Therese Johansson

Kommentera inlägget här: