Världen är hemsk

För någon dag sedan skrev jag ett inlägg där jag berättade om fyra åriga "L" som hade sagt till mig att hon var tjock och orolig över det (kan läsas HÄR)! Jag tittade nu imorse runt på facebook och kände nej fy sjutton när jag såg det här.
Det är en artikel från kvike.se, eller snarare bara ett inlägg med förnedrande och kränkande bilder med en liten kommentar nedanför. Bilden som visas först ser ut såhär...
Hur FAN kan dethär vara okej att ens lägga upp? Jag har aldrig hört talas om kvike.se innan men nu blir jag bara förbannad. Det faktum att det inte finns några namn eller nummer utan bara en liten feg mailadress som kontakt för hela sidan visar ju bara på hur fel dom vet att detta är.
Det är sådant som gör att barn, tonåringar och vuxna börjar tvivla på sig själva, får dålig självkänsla och det är inte konstigt att samhället formas med de ideal vi har idag när någon IDIOT sitter och gör en sånhär bild och sen en IDIOTSIDA som skriver ett inlägg och lägger upp denna + 10 bilder till tillsammans med texten " 10 Bevis på att du inte kan lita på foton på internet"?! Jag blir äcklad.
Är det såhär vi vill ha vårat samhälle, vår värld? Jag tänker aldrig sluta ta upp, på minna och skälla ut folk som gör sånthär. Har skickat ett argt mail till denna skeva mail som stod som kontakt på sidan och hoppas på något svar, men räknar inte med det.
Hur tänker ni kring detta? Blir ni lika ledsna, förbannade och arga som jag? Ta er då tiden att maila dessa pantade människor och skriv av er till admin@kvik.cl! Ju fler som säger ifrån, ju större chans att detta inte förekommer igen. Hela hemska inlägget finns här.....
Kram alla finingar, ni är bäst!

Liknande inlägg

madelein:

sv: tack ! och detsamma :)

Linnéa:

Nej usch! Håller verkligen med dig, det är inte snällt att göra så!

Michelle Petersson:

Och fyyy va dåligt! Håller med dig till fullo! :D

Kram

Cajsa :

Håller med till 100% 😟

VERONICA - fashion blog:

Detta hade inte jag sett, fyfan vad glad jag är att du delat och skrivit om det. Håller så jävla mycket med dig, så jävla sant och helt sjukt hur man ens ska FÅ lägga upp något sånt. Usch!!

Svar: Visst är det helt sjukt? Blir helt galen på såna människor!
Therese Johansson

Kommentera inlägget här: