Wanties ala horsestyle

Här kommer 3 wanties ala horsestyle!
Detta schabrak från Eskadron är så satans snyggt enligt mig! Finns i brun, svart samt i hopp och dressyr modell! Ni hittar de HÄR för 795kr.
Detta skrittäcke från HV POLO skulle passa perfekt nu till vintern då de är fleeceinsida med ett vattentätt ytskickt, finns HÄR för 699kr!
Detta SKA införskaffas, antingen som en julklapp eller så köper jag det själv. Detta, för er som inte vet är ett anatomisk träns från Ps of Sweden och finns att köpas HÄR för 2 299 kr. Mycket pengar men absolut värt varende krona när man tänker på hur bra det är för hästen. "Nosluddet" köps separat för 249kr och ni kan hitta det HÄR!
Var det något som tilltalade er? Jag är en liten finlirare när det kommer till produkter gällande hästen men ibland är det bättre att välja kvalité framför kvantitet. Har ni något bra tips på hästutrustning som är bra? Kram!

Liknande inlägg

Noomie:

Hahahah, tog en jäkla tid innan jag fattade vart man skulle trycka för att komma till kommentarerna... :P
Det där schabraket var superläckert ju! Väldigt annorlunda, but I like it ;D
Tack så mycket förresten(: Tyvärr har jag bara min mobilkamera att fota med för tillfället. Men hoppas på något bättre snaaaaart! :D

Svar: Haha oj då, får se över det! Ja visst var det superfint, annorlunda och enligt mig urfräckt! :) åh ja, i feel u! Har en systemis men den glöms bort så de är risk för massa kassa mobilbilder, speciellt när de är så praktiskt att blogga från telefonen! Men de längre inläggen får skötas via datorn, haha! :)
Haft en bra dag?
Therese Johansson

MalinKalin:

Schabraket var ju döläckert! Tränset vore inte helt fel det heller ;)

Svar: Visst?! :)
Therese Johansson

Denise:

Tränset är sååå snyggt! Synd att det är så dyrt.. :)

Svar: Visst är det helt underbart! Men priset gör de så svårt.. Men min lilla pålle har lite specialbehov efter tidigare skador så får lägga pengarna på det och utvärdera efter! :)
Therese Johansson

Kommentera inlägget här: