Greta Lime 30 oktober

Det var som sagt bara jag och pappa som var i stallet idag. När vi kom dit började jag med att mocka åt Greta, pappa fixade Mirramiss. När jag var klar bestämde jag mig för att rida ut en sväng.
Jag har undvikit konflikten som jag vetat skulle uppstå när jag ska ge mig ut med Greta själv, då Greta inte gillat de tidigare. Men idag tänkte jag att nu ska vi iväg, så sadlade och tränsade och satte på bra med reflexer och sedan började vi gå (enligt mig sega oss) iväg,
Det gick riktigt trögt från stallet till ridbanan (ca 100 m) med mycket protesterande från Gretas sida men så fort vi hade gått förbi ridbanan och kommit bort från gården så gick allting kanon. Greta traskade på och jag bestämde mig för att vi skulle över stora vägen och till den upplysta gångvägen som vi red på igår.
Greta var lite spänd och hoppig när bilarna flög förbi bakifrån men inget annat. Allt flöt på och jag travade sedan raksträckorna. Hon var jätte fin, verkligen. Mjuk, medgörlig och framåt. Hon var inte lika tittig och "på" som hon brukar vara när både jag och min syster rider ut tillsammans med hästarna så ska absolut börja rida ut ensam mer.
Hon fick lite gott efteråt och hö. Kom hem runt 20.00-21.00, inte riktigt koll. Imorgon blir de väl en till uteritt om vädret tillåter, hoppas hoppas!
Nu måste jag sova, godnatt lovers!
 

Liknande inlägg

Nina :

Tack så jättemycket fina du! Vad glad jag blev för din fina kommentar :) Du har också en jättefin blogg!

Hur länge har du ridit?
Hoppas du får en toppen helg!

Svar: Åh tack så jättemycket :)Jag har ridit sedan jag var jätteliten men har haft egen häst i 4 år :)
Detsamma, kram! :)
Therese Johansson

Michelle Petersson:

Kul att det gick så bra med uteritten! :D

Kram

Svar: Ja verkligen :Dkram
Therese Johansson

Tusen:

Tusen tack för de fina orden. Duin blogg ser verkligen proffsig ut.

Svar: Åh, tack så jättemycket och detsamma! :)
Therese Johansson

Kommentera inlägget här: